Vackra Galapagos och Ecuador

Besök Inca.se och boka en resa till underbara Galapagos. Galapagosöarna är en ögrupp som tillhör Ecuador och består av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. Dessa öar är dels kända för att de har ett stort antal endemiska arter. Endeism betyder att de bara finns inom ett specifikt område. Galapagos är även känt för att det var här Charles Darwin utförde sin forskning kring det naturliga urvalet. Galapagosöarna blev en nationalpark 1958 och 1978 kom den med på Unescos världsarvslista. Endast 5 av öarna är bebodda. Vill du resa till Galapagos så finns det med Inca Tours flera alternativ. Boka en resa som innefattar både Ecuador och Galapagos på deras hemsida. Glöm inte att ta med dig din kamera när du reser hit, så du kan ta med dig en liten del hem av detta fantastiska land.

Inca Tours erbjuder

Inca Tours tar dig med till Ecuador som är som ett Sydamerika i ett litet format. Detta land är ungefär hälften så stort som Sverige, men har ett rikt djur och naturliv. Du kan uppleva milslånga stränder, snöklädda berg vid Anderna och det vilda Amazonas. Med Inca Tours kan du välja mellan dessa resor:

  • Ecuador Gruppresa
  • Hola Ecuador & Galapagos
  • Galapagos och Anderna
  • Kryssningar till Galapagos

Inca Tours har flera kryssningsalternativ till Galapagosöarna. Du kan välja mellan lyxiga och komfortabla alternativ till lite enklare kryssningar. Alla kryssningar går att anpassa efter dig och hur du vill ha det på din resa.

Djurlivet på Galapagos

Galapagos är känt för sitt fantastiska djurliv och om du vill veta mer om det så läs mer på Svd. Här kan du läsa om olika arter och om Galapagos historia och hur den blev en nationalpark.

26 Aug 2015