Utemöbler

wegot.se kan du hitta trädgårdsmöbler i olika typer av material. Dessutom finns alla möbler i olika storlekar. Alla har olika förutsättningar för att inreda sin uteplats. Kanske bor du i en lägenhet med en liten balkong, då är ett mindre cafébord med stolar som kanske kan passa. Har du en stor altan eller kanske en hel trädgård? Då kan du satsa på större möblemang så som soffor och fåtöljer. Alla trädgårdsmöbler går att beställa online men du kan även åka till WeGots 1200 kvm stora butik i Malmö om du vill.

Trädgårdsmöbler

Hos Wegot hittar du bland annat dessa material på utemöbler:

  • Konstrotting
  • Trä
  • NonWood
  • Betong

WeGot har även andra typer av möbler på sin hemsida och sin butik. Du hittar sängar, soffor, bord, stolar och mycket mer. De har även ett stort sortiment av inredning, både för att inreda ute och inne. Kanske du ska satsa på att köpa en matta till balkongen eller altanen. Matcha med filtar och plädar och varför inte köpa en gasolvärmare till de kvällar som är lite kyligare i sommar? WeGot har det mesta som du behöver till hemmet.

Marknadskontroller av utemöbler

Konsumentverket kan man läsa om att det varje år sker ett antal olyckor med trädgårdsmöbler som gör att personer kräver akutvård. Saker som hänt är böand annat att stolsben har gått av, tyg har gått sönder eller så är det allvarliga klämskador som har skett. Många av dessa olyckor sker på

3 Jun 2015