Tvätta dina kläder ekologiskt

Tycker du om att tänka miljömedvetet och ekologiskt, så ska du satsa på naturliga produkter från iForma! Här hittar du bland annat Attitude tvättmedel, som heter Wildflowers och som doftar gott av naturliga örter. Tvättmedlet är ekologiskt, tar bort tuffa fläckar på ett effektivt och skonsamt sätt. Detta tvättmedel är dessutom både vegetabiliskt och biologisk nedbrytbart. Att tvätta med detta tvättmedel får dig att känna som att du befinner dig i en djungel, tack vare örternas doft.

Ytterligare sortiment av Attitude

Attitude har inte bara tvättmedel, utan även:

  • Golvrengöring
  • Maskindiskmedel
  • Diskmedel
  • Sköljmedel
  • Fläckborttagare

ATTITUDE®, är hushållsserien som innehåller produkter som är miljövänligt certifierade och CO2-neutrala. Alla produkter i detta sortiment är baserade på växter, snälla mot huden och innehåller inte vare sig fosfater, sulfater, färgämnen eller syntetiska dofter. Alla dofter är helt naturliga från olika örter och växter. Man vill med Attitude minimera miljöpåverkan i alla produkter så att de ska vara biologiskt nedbrytbara. Certifieringen består av att den är Eko-friendly, den är dessutom helt fri från animaliska beståndsdelar. Inga produkter är testade på djur! Alla förpackningar är miljövänliga och kan återvinnas.

Fler produkter från Iforma

På iforma.se finns det mer än bara miljövänliga hushållsprodukter. Du hittar ett sortiment av rawfood och superfood, detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer på denna sidan. Alla produkter är naturliga, och många av dem har använts i århundanden som en naturlig del av vardagen. De som står bakom iForma har många års erfarenhet inom områden så som hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning. De ger dig snabba leveranser som är tillförlitliga, och beställer du över en viss summa får du dessutom fri frakt. Gör som 10 000 redan nöjda kunder och beställ från iForma!

27 Sep 2015