Tror det är dags att besöka frisören

Häromdagen kom en av mina kompisar på besök. Hon hade vart hos sin frisör Malmö och fått en klippning veckan innan och ville nu visa mig resultatet. Hon har i många år, precis som mig haft långt hår. Nu hade hon klippt av nästan allt! Det var superkort, men det var så snyggt på henne! Hennes frisör i Malmö verkar vara riktigt duktig. Själv går jag till en frisör Stockholm, men har bara klippt topparna det senaste. Nu blev jag dock sugen på att även jag göra en större förändring.

Ska man våga klippa av allt?

Jag har bokat in en tid hos min Stockholmsfrisör nästa vecka. Men jag har inte bestämt mig för hur jag ska klippa mig. Ska jag göra som min kompis och ta allt? Eller bara hälften? Jag ska rådfråga min frisör Stockholm och se vad hon säger. Hon borde ju om nån veta vad jag passar i. Sedan har jag haft henne ett par år nu, så hon vågar nog tala om för mig vad jag borde göra. 

Vad mer kan man göra?

Man kan ju göra annat än bara att klippa sig med. Man kanske skulle testa att färga håret eller kanske permanenta det? Just permanenta håret var evigheter sedan. Jag minns att jag gjorde det som liten, en sån hempermanent, men jag såg ut som en pudel. Det är nog bättre att låta en frisör göra det i så fall så att det blir snyggt.

16 Mar 2018