Sugen på ny matgrupp

Heminredning är ett intresse som många delar och det är väldigt roligt att göra fint hemma. Det är verkligen inte alltid man har råd att uppdatera med en massa nya möbler, och det är inte direkt något man bör ha som slit-och-släng-syssla, men när man väl ska köpa något nytt så är det en fördel att man tar lite tid på sig och skannar av marknaden efter de allra bästa möblerna. Det är lätt att missa fina möbler när utbudet är så stort som det är.

Sönderklösta matstolar

Själv är jag i färd med att köpa en ny matgrupp, mina matstolar har sönderklösta sitsar och matbordet har repor bortom räddning. Min nuvarande matgrupp är minst 25 år gammal och känns hopplöst omodern och matchar inget annat som jag har här hemma. Den enda anledningen till varför jag eventuellt skulle få svårt att göra mig av med den är för att matstolarna är mina katters älsklingsplatser för sina tupplurar, men äh, jag får sluta vara så sentimental.

Wegot möbelbutik

Jag har surfat runt en massa efter en snygg matgrupp, samt besökt några olika möbelbutiker, och jag har fått upp ögonen för webbutiken wegot.se. Wegot har ett brett utbud av matstolar och matbord, samt alla andra typer av möbler såklart - och priserna är riktigt bra! Det finns flera matgrupper som lockar så nu är den svåra uppgiften att välja, värre kan man ju ha det.

Har du någon erfarenhet av Wegots möbler? Och vad har du för inredningsstil?

1 Jun 2016