Ska resa till Skåne och hälsa på en vän

Jag har en väninna som bor nere i Skåne. Vi ses alldeles för sällan, men inom kort så ska jag åka ner till henne för att hälsa på. Jag var inne först på att bo på hotell i Mölle, men min kompis sa att jag kan bo hos henne. Hade inte haft något emot att bo på hotell i Mölle så sett, är inte fel att få sova i hotellsäng eller äta hotellfrukost, men är ju kanske roligare att bo hos min vän. Även hon har ett stort intresse för katter. Samt att hon faktiskt har ett kattpensionat. Vi har planer på att gå på en kattutställning med när jag är där. För det gör hon med, ställer ut.

Se sig omkring i Skåne

Det ska bli trevligt att åka ner till Skåne. Det var bra länge sedan jag var där. I och för sig är det kanske mysigare om sommaren då det är varmt och det grönskar överallt. Men det finns nog saker att se och göra även denna årstid. Jag har planerat att stanna en vecka. Mina katter, de tar jag med mig. Hon har ju som sagt pensionat och plats över för det så. 

På tal om mina katter, jag ska skaffa en till snart. Eller ja det är ett par veckor kvar tills han får flytta hem. Men det ska bli kul att få in en till vän hemma och det tror jag mina katter kommer tycka med.

21 Feb 2020