Så grymt sugen på att åka iväg på spa

I ett par månaders tid har jag känt mig trött och hängig. Det har väl varit en del på grund av årstiden, att det är mörkt och kallt. Jag känner att jag skulle vilja åka iväg till ett spa Stockholm eller liknande för att vila upp mig ett par dagar så att säga. Välja spa i Stockholm är inte lätt, det finns ju många av dem! Det jag vill ha är ett spa med många olika saker om man säger. Gärna flera bassänger, bastu, duschar, varma och kalla källor, samt behandlingar. Skulle gärna ha massage och andra sorters behandlingar. Det vore inte fel att få en hel helg på spa!

Kanske satsa på resa?

Jag känner att det även vore trevligt att komma iväg på en resa till solen. Det är så kallt här hemma och jag skulle behöva lite sommar. För att få det så måste man ju ta sig utomlands där det är varmt, typ Kanarieöarna eller nåt. Då kan man ju njuta en vecka eller två och verkligen ladda sina batterier om man så säger. Kanske ska kolla på nätet om det finns några bra sista minuten att boka.

Spa utomlands

Kanske det finns spa även utomlands så som det finns spa i Stockholm? Då kan man ju slå två flugor i en smäll. Att dels få värme och sol samtidigt som man njuter av olika spa-behandlingar med mera. Jag får nog ta och kolla upp detta!

26 Feb 2019