Nu ska mitt leende förbättras

Mina katter eller andra djur, bryr sig inte om huruvida jag har ett vackert leende eller inte. De nöjer sig med att jag är glad. Men för min egen del, så har mitt leende länge orsakat problem. Jag har sneda tänder och vill inte gärna visa dem. Det gör att jag ofta döljer min mun, när jag ler. Sedan har jag inte direkt varit sugen på att skaffa en tandställning och ha en räls i munnen. Men nu, har jag hittat en lösning på detta. Det finns ett ställe, Smajla.se, som erbjuder osynlig tandställning. Man sätter fast den på baksidan av tänderna, den gör vad den ska, och den syns inte. Nu kan jag komma till rätta med mitt bettfel.

Tandläkare nära mig

SMAJLA ligger på Östermalm här i Stockholm, så jag har nära till dem. Utöver att få en osynlig tandställning kan jag även få hjälp med:

  • Standardkonsultation
  • Lagningar
  • Tandblekning
  • Tandhygienistbehandling

Det innebär att jag nog troligen byter tandläkare och kommer att gå till dessa hela tiden. Inte bara för att skaffa mig en tandställning som är osynlig.

Lingual tandställning

Jag läste att osynlig tandställning på fackspråk heter lingual tandställning. Jag läste även en artikel att detta har ökat i popularitet. Inte så konstigt kanske, vi är många vuxna, som vill rätta till våra tänder, men låtit bli på grund av att vi inte velat ha en vanligt. Att reglera tänderna från insidan, är mycket bättre. Man behöver inte tala om för någon att man har den och ingen kan se att man har det heller.

20 Nov 2015