När det är dags att skaffa barn

Jag har inga egna barn, om man inte räknar mina katter som jag ibland kallar för mina bebisar. Dock har jag ett par goda vänner som väntar sitt första barn inom kort. Vi satt häromdagen och diskuterade detta med barnvagnar. De är på jakt efter en barnvagn som har god kvalitet och inte kostar allt för mycket. De har bland annat kikat på en Bugaboo Donkey från Pyret & Snäckan. De kollade även på en Bugaboo Bee. Pyret & Snäckan finns på nätet och erbjuder både barnvagnar och andra produkter för barn och föräldrar. Mina vänner sa att de ska läsa recensioner om dessa vagnar som de funderar på och sedan välja vilken det blir.

Handla hos Pyret & Snäckan

Att det blir en vagn hos Pyret & Snäckan är i alla fall något mina vänner bestämt. Detta eftersom det är tryggt att handla där och de har bra villkor. De erbjuder bland annat produktgaranti i 1-2 år samt att de har 30 dagars ångerrätt. De har utöver det även förlossningsgaranti och snabba leveranser. Sist men inte minst, de har bra priser.

Skaffa allt man behöver hos Pyret & Snäckan

Mina vänner ska bli föräldrar för första gången. Det innebär att de måste ha mer saker än bara en barnvagn. De sa att Pyret & Snäckan har det mesta de behöver. De ska bland annat köpa en bilbarnstol där utöver en barnvagn. Dessutom finns det ju allt från produkter för matning, amningskuddar, skötbäddar till babyvakter.

11 Mar 2016