Katter överallt

Om man har en djurklinik, ska arrangera en kattutställning eller bara erbjuder något relaterat till katter eller andra djur, så kan det vara väldigt effektiv marknadsföring att fästa upp banderoller och vepor för att sprida sitt budskap eller information om den tjänst, vara eller det event man erbjuder/arrangerar. 

Banderoller och vepor har använts sedan urminnes tider, det var länge ett sätt att låta folk på lite avstånd veta vem de skulle möta; samt ett sätt att visa tillhörighet. Idag används vepor och banderoller för att framföra meddelanden och budskap, inte sällan i marknadsföringssyfte, men ibland även i informativt syfte.

Trycksaker från Colorpicture

Colorpicture är ett svenskt tryckeri som framställer de banderoller, vepor, skyltar, flaggor m.m. som företag såväl som privatpersoner beställer. De arbetar effektivt och målmedvetet där målet är nöjda kunder som återvänder nästa gång de behöver högkvalitativa tryckmaterial.

Ett modernt tryckeri som Colorpicture måste vara flexibelt; kunna hantera många olika material och tryckformer. Det kan Colorpicture och dessutom erbjuder de möjlighet för dig att designa och beställa dina banderoller och andra trycksaker enkelt via deras hemsida. Man kan givetvis ringa eller e-maila om man har några frågor.

Material som tål väder och vind

De banderoller man beställer på Colorpicture kan vara av antingen hålad mesh eller heltäckande PVC - det är dina behov som bestämmer. Båda materialen är motståndskraftiga mot väder och vind.

Hur vore det om man beställde ett hundratal vepor med söta katter och prydde sin närmiljö med - skulle inte världen då bli lite, lite vackrare? Härlig tanke...

14 Aug 2016