Har du håravfall?

Är du en av alla män som börjat drabbas utav håravfall? Det är vanligare än vad man tror och det kan bero på många olika orsaker. Saker håravfall eller att man börjar bli tunnhårig kan vara att det är ärftligt håravfall, hårsjukdomar, stress eller så är det på grund av åldern. Ärftligt håravfall är en av de vanligaste orsakerna till håravfall men även Androgen alocepia som är manligt håravfall är även det mycket vanligt. Man kan ärva håravfall från både sin mors och sin fars sid, men vanligaste är från sin mor. Dock drabbar det inte alla generationer. Nu kan du dock få ditt hår tillbaka, eller i alla fall nästintill! Du kan skaffa en OYEZ. Det är en hårdel som kan styla och klippa precis som ett vanligt hår.

Köp en egen OYEZ

Om du vill skaffa dig OYEZ så kan du enkelt beställa på deras hemsida:

  • Superenkelt att beställa
  • Utseendet är naturligt
  • Hållbar
  • Kvaliteten är hög

Dessutom kan du köpa till produkter till ditt hår. Du kan köpa extra tejp, rekgel, schampp och balsam samt övriga stylingprodukter. Du kan klippa ditt hår hos de allra flesta frisörer, men det finns även specialiserade frisörer och stylister som kan detta med OYEZ-hår!

Genetisk koppling funnen!

SVD kan man läsa om hur två forskargrupper, helt oberoende av varandra har kommit fram till samma sak. De har lyckats fastställa tidigare okända genetiska samband mellan två varianter av ärftligt håravfall. Denna upptäckt gör det möjligt att skapa och ta fram nya behandlingsmetoder. Man har sedan innan vetat att manligt håravfall kan bero på gener och att man ärver det, ofta från sin mors sida. Men hur den själva genetiska kopplingen sett ut har man inte vetat innan. För att läsa mer om forskningen, läs hela artikeln på SVDs hemsida.

15 May 2015